Update

Igår påminde  min bästa vän om att det har snart gått en månad sen jag skrev i bloggen. Just det ja. Bloggen. 
 
Jag önskar av hela mitt hjärta att anledningen till att jag inte har skrivit i bloggen är för att jag har varit för upptagen med jobb, kärlek, resor, plugg, fest osv. Haha. Hahaaaa. Nej. 
 
Jobb - fortfarande arbetslös och kommer nog vara det ett bra tag framöver. Det är ingenting jag VILL. Det är någonting jag måste. Jag måste fokusera på att bli bra.
 
Kärlek - har du någon gång känt att du skulle kunna göra vadsomhelst för en kyss? En kram, en smekning, en blick. Föreställ dig att du ligger vakna i sängen mitt i natten och ni känner hur kroppen värker av åtrå. Du känner en extrem längtan efter ett par armar runt din midja, en hand mellan dina ben, fingrar i ditt hår och inuti dig. Längtan fefter en behaglig och varm tyngd ovanpå din kropp, heta andetag mot din känsliga hud, tänder som lätt biter dina läppar.
Föreställer du dig? Kan du känna? Bra. Föreställ dig att inom loppet av två sekunder förvandlas denna längtan och åtrå till oförklarlig rädsla. Tanken av intimitet får dig att vilja spy och slita av dig ditt hår. Skulle en hand röra dig så skulle du bryta varenda lilla ben i den. Skulle någon sno en kyss av dig så skulle du slita av personens läppar. Skulle någon försöka krama dig så skulle du sparka personen i magen eller putta iväg hen så hårt att hen flög in i en vägg. 
Dessa blandade känslor känner jag nästan hela tiden. Jag både suktar efter beröring och avskyr det. 
 
Resor - visst har jag rest en del men det har haft sitt pris. När man mår psykiskt dåligt och ska på en resa är det väldigt viktigt att förstå att en resa inte kommer få bort alla dina problem. That's all I want to say.
 
Plugg - samma som jobb.
 
Fest - jag har faktiskt lämnat huset ett antal gånger för att träffa vänner och dricka öl. Det har oftast gått bra men hela processen har varit väldigt jobbig. Förberedelserna innan utgång, vad som ska och inte sägas, hålla koll på sina pengar, se till att du har tillgång till spegel, försöka låta intresserad när någon pratar med en, försöka skratta som om jag verkligen tycker det är roligt, försöka titta folk i ögonen utan att vilja bryta ihop. Osv, osv, osv.
Många gånger har jag även ställt in. Det tar på ens krafter enormt. 
Jag vill även påpeka att det mesta och flesta är ointressant för mig nuförtiden. One of the downsides of having  depression. 
 
 
Allmänt, Psyket, Sex och Kärlek | Depression, Dysmorfofobi, Rädsla, bdd, dagbok, depression, dysmorfofobi, erotik, ful, kärlek, mental sjukdom, psyket, psykisk sjukdom, saknad, sex, skönhet, social fobi, tankar, utseende, ångest | | En kommentar |
Upp